MINIATURE 2022 Programa
Ostirala, urriak 28
-
11:15 Pintxo Astea Arabako finala
-
13:30 Sarien banaketa. Instituzionala.
-
13:00 – 16:00 Vermut egiteko garaia… Petronirekin eta gure pintxo-barraren martxan jartzea
-
17:00 Ekoizleen eta kolaboratzaileen standen aurkezpena. Miniature Gin Tonic & Music, Pintxosnonstop, Kanariar eta Euskal produktuak
-
17:30 – 18:30 Grupo Coca Cola aurkezpena (Royal Bliss)
-
18:30 – 19:30 Idiazábal
-
19:30 – 20:00 Artepan tailerra
-
20:00 – 21:00 Lanzarote gonbidatu bezala aurkeztea
Larunbata, urriak 29
-
12:00 Cafés La Brasileña dastaketa tailerra
-
13:00 – 16:00 Vermut&Pintxos Vermut Petronirekin eta hainbat establezimendutako pintxoak
-
13:00 – 14:00 Arabako Olioaren aurkezpena
-
14:00 – 15:00 Rioja Alta ardo dastaketa eta Lanzaroteko produktuen aurkezpena (Ezeztatua)
-
15:00 – 16:00 18/70 garagardo dastaketa eta tailerra
-
17:00 – 18:00 Cafés La Brasileña tailerra, demostrazioa eta dastaketa
-
18:00 – 21:00 Pernod Ricard-ekin
-
18:00 – 19:00 Finca de La Rica aurkezpena
-
19:00 – 21:00 Pintxosnonstop
-
19:00 – 20:00 Amador García tailerra
-
20:00 – 21:00 Lágrimas de Malvasia aurkezpena. Lanzaroteko produktuen dastaketa
Igandea, urriak 30
-
11:30 Championship taldeak aurkeztea, jaketak banatzea eta talde bakoitzerako establezimenduak izendatzea. Zoazketak: bi afari astelehenerako, urriak 31, eta bi afari astearterako, azaroak 1
-
12:00 Vermut&Pintxos Vermut Petronirekin eta hainbat establezimendutako pintxoak
-
13:00 Crisobela dastaketa
Astelehena, urriak 31
-
13:00 18/70 afaria/aurkezpena Santuario de Oro jatetxean (Murgia)
Gonbidatutako sukaldariak:-
Mitxel Suárez (EUSKADI)
-
Yeray Gil (KANARIAK)
-
-
21:00 Championship afaria
Asteartea, azaroak 1
-
13:00 18/70 afaria/aurkezpena Villa Lucía jatetxean (Laguardia)
Gonbidatutako sukaldariak:-
Diego Rene (ANDALUZIA)
-
Mariano Mier (ASTURIAS)
-
-
21:00 Championship afaria
Asteazkena, azaroak 2
-
10:00 – 14:00 Miniature Cooking Championship finala
-
19:00 Best Pintxos Gala
-
21:00 Championship (Txapeldunen afaria)