Programa
Vitoria-Gasteiz 2024
Domingo 29 de septiembre
Miniature Pintxo Fest
Hona hemen euskarazko itzulpena:
Miniature pintxo-barraren handia itzuli da formatu berri batean, pintxo gehiago, musika gehiago eta animazio gehiagoz.
Parte hartzen duten tabernak: Hazia, Dólar, Toloño, La Peña Vitoriana, Mexicano eta askoz gehiago, La Roca, La Casa del Patrón eta José Rodríguez Pato (Mendiola – Ermua).
¿Quieres que la próxima vez mantenga los nombres de bares y locales tal cual (sin traducir) o prefieres que los adapte fonéticamente al euskera?
12:00 - 16:00
Mercado de Abastos
Miniature Kids
Hona hemen itzulpena:
Miniature pintxo-barraren handia itzuli da formatu berri batean, pintxo gehiago, musika gehiago eta animazio gehiagoz.
17:30 - 20:00
Mercado de Abastos
Irailaren 30a, astelehena
Kongresu profesionala
- Amari Txokolateen aurkezpena
- Javier Sierraren aurkezpena
- Mahai-ingurua La Picaetarekin
(moderatzailea: Txarli Prieto, Guk Green, Javi Sierra)
10:00 - 13:00
Mercado de Abastos
II Euskadiko Gildas Txapelketa
Gilda eta Pintxo Elkarteak antolatutako jarduera.
17:30 - 20:00
Mercado de Abastos
Urriak 1, asteartea
Dastaketa uztarketak
Dastaketa profesionalak (*)
10:00 - 15:00
Mercado de Abastos
Miniature Cooking Championship aurkezpena
Parte hartuko duten taldeak aurkeztea eta “improbisatako” pintxorako osagai sekretuak dituzten kutxak banatzea.
13:00 - 15:00
Mercado de Abastos
Miniature Cooking Championship pintxo-afariek
Esperientzia gastronomiko paregabe batean parte hartu nahi duzu?
Erreserbatu mahaiak jatetxe ofizialetan. LEKUAK MUGATUAK.
Restaurante Andere
C/ Gorbea, 8
Equipos: Navarra, Asturias, Baleares y Castilla y León
Restaurante Peña Vitoriana Tenis Club
C/ Uleta, 11
Equipos: Andalucía, Cantabria, Castilla La Mancha y Extremadura
Miércoles 2 de octubre
Miniature Cooking Championship-en finala
III Pintxo Taldeen Espainiako Txapelketako finala – MINIATURE Cooking Championship.
10:00 - 14:00
Mercado de Abastos
Itxiera-afaria eta Omenezko ekitaldia
Esperientzia gastronomiko paregabea, jardunaldietako pintxo onenekin eta eskualdeko gastronomiaren ospakizunarekin.