[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=»double» separator_color=»accent»][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_column_text]

MINIATURE

Pintxos Congress
urteko hitzordua da
Onenekin
Pintxo sukaldariak
Kongresua 2014an hasi zen, eta 2021eko urriaren 16tik 27ra bitartean egingo dute Europa Kongresu Jauregian eta Gasteizko jatetxeetan

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_video link=»https://youtu.be/-Sx0L7tZ_xI»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][dt_fancy_separator separator_style=»double» separator_color=»accent»][vc_column_text]400 biltzarkide baino gehiagok eta nazioko eta nazioarteko 30 hizlarik baino gehiagok Gasteiz gastronomiaren hiriburu bihurtzen dute urtero. Ekitaldi profesional hau Euskadi Gastronomika Produktu Klubaren barruan kokatzen da, sektoreko hitzordu nagusietako bat.

Miniature Pintxos Congress-ek, Kongresuaz gain, sektore profesionalari eta publiko orokorrari zuzendutako jarduera-programa oso bat barne hartzen du.

Gainera, Miniaturek sari bat ematen die urtero gure sukaldariei edo erakundeei, eta aurreko edizioetan honako hauek jaso dute saria: Enrique Fuentes, Gasteizko Toloñokoa; Diego Guerrero, Madrilgo DStage Concept jatetxekoa; Gonzalo Anton, Gasteizko Zaldiaran jatetxekoa; Juan Mari Arzak, Donostiako Arzak jatetxekoa; Roser Torrás, Grup GSR-ko zuzendaria, Mario Sandoval Madrilgo Coque jatetxea eta, azken edizioan, Iñaki López de Viñaspre Grupo Sagardiko zuzendaria.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_video link=»https://youtu.be/waZOSLKqhVU»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=»double» separator_color=»accent»][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_video link=»https://youtu.be/aghfqCFIoy8″][vc_column_text]

2020ko HITZALDIAK IRUDIETAN

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_video link=»https://youtu.be/j6ybBMJLQcI»][vc_column_text]

2020ko MINIATURE IRON CHEF

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_video link=»https://youtu.be/iUh1SQFcziA»][vc_column_text]

2020ko TXAPELDUNEN AFARIA

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][dt_fancy_separator separator_style=»double» separator_color=»accent»][vc_empty_space][vc_column_text]Kongresuaren helburuak honako hauek dira:

• Miniatura-sukaldaritzan aritzen diren sukaldarien arteko harremanetarako eta ezagutza trukatzeko espazioak sustatzea.

• Esperientziak eta pintxoen azken sorkuntzak profesionalen artean eta profesionalen eta publiko orokorraren artean partekatzea.

• Sukaldarien lana zabaltzea eta balioestea.

• Herritarrei oro har zuzendutako ekitaldiak eta ekintzak sortzea, benetako gastronomia mota baten inguruan esperientzia aberasgarriak sortzen laguntzeko, harreman-espazioak sustatuz eta hiriko hainbat espazio dinamizatuz.

• Profesional horien kultura- eta gastronomia-lana jendaurrean aitortzea eta Arabako gastronomiako figura nabarmenetako bati omenaldia egitea.

• Gure sukaldaritzari, kultura gastronomikoari eta Arabako eta Euskal Herriko produktu gastronomikoei, oro har, balioa ematea.

• Beste autonomia-erkidego batzuetan eta beste herrialde batzuetan egiten ari diren lana ezagutaraztea.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»4669″ img_size=»1800X1200″][vc_empty_space][vc_column_text]

BEST, PINTXO & GASTRO
2020AN OMENDU ZUEN
EUSKADIKO ETA NAFARROAKO OSTALARITZA ELKARTEEI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_widget_sidebar sidebar_id=»sidebar_3″][/vc_column][/vc_row]